Provinciaal Steunpunt Duaal Leren West-Vlaanderen

Maak gebruik van deze visuals:

Zet jouw duale werkplekken  én je duale opleidingen in de kijker tijdens de Week van Duaal Leren

Hoe?


1) Stuur onderstaande voorbeeldmail naar al je duale werkplekken. Deze voorbeeldmail kan je naar eigen wensen aanpassen (voeg ook je eigen tags toe). Via deze mail vragen we aan de werkplekken om jullie duale leerling/opleiding/school te promoten op hun eigen sociale media. Zo bereiken we een publiek (klanten, werknemers, collega's...) die we niet via de sociale media van school aanspreken.


2) Stuur op 22 april nog even een herinneringsmail en bedank de onderneming voor de hulp! Door de vele positieve posts hopen we bij te dragen tot een grotere instroom naar jullie duale opleidingen en dus ook naar hun werkplek!


3) Zie je de post verschijnen op sociale media, zorg dan dat je vanuit het schoolaccount de post een like stuurt en de post ook zeker repost.Beloon je werkplek!

Een leuke of mooie post gezien van je werkplek? Beloon hen dan met een werkpleksticker (zie hiernaast). De stickers kan je bij ons verkrijgen.Eigen socials:

Natuurlijk kan je als school zelf het goeie voorbeeld tonen. Zet ook op je eigen socials een post over je duale opleidingen tijdens de Week van Duaal Leren. Gebruik dezelfde tags als in de voorbeeldmail! Een hele reeks interessante visuals kan je onderaan deze pagina vrij downloaden.


Meer info?